DOKAZI O VODI KOJE MORATE ZNATI


Recite vodi da ste zdravi i bićete zdravi. Recite joj da ste glupi i bićete glupi. Šta god da joj kažete, voda će zapamtiti i tako će i biti. A, ako uzmete u obzir činjenicu da ste sazdani od vode, da ste jedan veliki sunđer natopljen vodom, shvatićete koliko je važna neverovatna sposobnost njenih molekula da PAMTE. I, u zavisnosti od kvaliteta vode koju imate u sebi i kojom ste okruženi, zavisiće i kvalitet vašeg života.

Ovo su relativno nova saznanja za savremenu nauku. Tek pojavom mikroskopa i fotoaparata došlo se do dokaza o ’veličini ’ vode i njenoj moći. Još dvadesetih godina prošlog veka grupa naučnika je tvrdila da je voda ’živa’, da ima svoj život i smrt i da, ako se sa njom nepravilno postupa, ona može i da se razboli i svoje bolesno stanje prenese na sva živa bića. Danas svako može svojim očima da se uveri kakvu transformaciju doživljavaju molekuli vode ukoliko ’slušaju’ Mocarta ili heavy metal, ukoliko neko vreme ’provedu’ pored novorođene bebe ili teškog bolesnika. A, kakvu tek promenu dožive ukoliko joj kažete ’hvala’ ili ’ubiću te’!

Pročitajte više na: http://www.bizlife.rs/vesti/62453-dokazi-za-koje-morate-znati-ako-zamolite-vodu-za-zdravlje-bicete-zdravi

3 thoughts on “DOKAZI O VODI KOJE MORATE ZNATI

  1. dudaelixir kaže:

    E, baš me je ovo sve obradovalo o vodi. Ja je obožavam i to baš česmušu. Sve te flaširane su mi odvratne i, po meni, nezdrave. Jer, držanje vode u plastici, sigurno nije zdravo. To je „blaćenje“ vode, zar ne?
    Hvala ti na ovom članku! Samo još da joj se zahvalim, svaki put kada je se napijem! 😀

  2. agroekonomija kaže:

    Ja, također, volim vodu. Ako je i desetina navedenog u ovom tekstu tačno, to je sjajno.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s