GMO


Poštovani građani pozivamo vas na skup protiv GMO koji će biti održan 24. Septembra u Beogradu i Novom Sadu. Ovo su leci koje smo pripremili za sada. Zamolila bih svakoga ko je zainteresovan da pomogne oko organizacije skupova. Na skupu će govoriti naši stručnjaci kao i predstavnici udruženja (slično kao 25.maja kada je bio skup protiv GMO).

GMO

Ovaj skup su podržale mnoge organizacije i udruženja koja se bave organskom proizvodnjom i zaštitom životne sredine, poput Nacionalnog udruženja za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, CEKOR, Terras iz Subotice.

Potrebni su volonteri za deljenje letaka i postera u Novom Sadu. Ko hoće da pomogne neka mi pošalje poruku.

5 ČINJENICA O GMO

Urađen je letak za skup 24. septembra ‪#‎GMO‬ ‪#‎Srbija‬. Ako neko hoće da pomogne, može da skine crno belu varijantu sa priloženih linkova. Pripreme su za varijantu A5 dvostrano. Štampajte lepite, delite ako podržavate održavanje skupova. Šaljite predloge o skupu u inboks ili u komentare!

Link:

3 thoughts on “GMO

  1. […] Коментар […]

  2. […] Блог – Агроекономија: ГМО (10.9.2013) […]

  3. tatjanamb kaže:

    Skoro sam dosla iz Hrvatske. I tamo su prilicna neslaganja po pitanju GMO hrane. Pogledacu linkove i videti na koji nacin bih mogla da se prikljucim.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s