JAPANSKI BELI PATLIDŽAN


Japanski patlidžan je  bele boje i nteresantnog  jajolikog oblika.

japanski beli patlidžan

Mnogi smatraju da je ukusniji od plavog patlidžana. Nema gorčine kad je potpuno beo, ali ako je malo kremast, javlja se i gorčina.

3 thoughts on “JAPANSKI BELI PATLIDŽAN

  1. dudaelixir kaže:

    Obožavam plavi patlidžan, no ovaj još više zato što nije gorak!🙂

  2. Amy kaže:

    Beautiful eggplant!

  3. Miroslav Jović kaže:

    Koristimo ga godinama iako malo prodavaca na Palilulskoj pijaci u Beogradu plasira ga iz godine u godinu. Nema gorčine a zahvalan je za pripremu u mnogim kombinacijama sa drugim hranjivim sastojcima. Trebalo bi da se okupimo mi koji smo ga usvojili u svojoj ishrani i da pozovemo Japance da nam pokažu kako ga oni plasiraju na njihovu trpezu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s