BUNDEVA


Bundeva nam dolazi s kasnim letom i početkom jeseni. Sve češće treba da  je koristimo u svom jelovniku, jer je izuzetno  hranljiva, ukusna, ali i dekorativna namirnica.

http://kuhinjarecepti.com/2012/10/rozeta-od-bundeve/

One thought on “BUNDEVA

  1. tatjanamb kaže:

    Jela sam je kao pitu. Nisam preterano odusevljena istom, ali je ok, moze se jesti. Svezu je nisam probala, a da mi je neko ovako lepo servira kao na slici iznad sigurno bih probala bar zalogaj da steknem utisak i vidim vredi li dalje nastaviti.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s