Komponenta |
Koncentracija (na 100 g) |
Proteini,% |
36- 40 |
Ugljikohidrati,% |
34 |
Ulje,% |
15 – 23 |
Mineralne materije,% |
3 – 6 |
Tiamin, mg |
72,8* |
Riboflavin, mg |
72,5* |
Folna kiselina, mg |
93,8* |
B6, mg |
29* |
Pantotenska kiselina, mg |
15,9* |
Niacin, mg |
10,8* |
* od preporučenih dnevnih potreba
Uredio: MPG71
Божанствена слика соје. Био би супер текст о генетски модификованој соји.
Metodicar, mogli biste Vi napisati taj članak. Bilo bi interesantno.
Уф, пробаћу, мада нисам сигуран колико то могу да поједноставим, као што иначе радим. 🙂
Bila bih Vam zahvalna da deo svog posta o genetski modifikovanoj soji pošaljete za moju kategoriju „članci blogera“.
Mmmmm, tofu pržen na maslinovom ulju, sa susamom i đumbirom 🙂
Poli, znači li to, da voliš tofu?
Pa narafski 🙂 Znam i da ga pravim 😉
Ja ga nisam probala, ali kad ga Ti napraviš, nemam dilemu. Njam, njam.
Наравно, чим направим такав чланак, шаљем. 🙂
Biće mi drago da ga objavim, metodicar. Čekam pošiljku.