CHEMICAL COMPOSITION OF GREEN COFFEE


Component

Arabica

%

Robusta

%

Caffeine

1.0 to 1.5

3.0 to 4.5

Trigonelin

1.0

0.75

Amino acids

2.0

2.5

Minerals

3.0 to 4.0

4.0 to 5.0

Total with ECER

50-55

35-45

Lipids

10-20

10-15

Niacin

0.5

0.5

Other

20-30

25-45

Source

Fulvio R. Mendes, Carlini EA, Dopaminergic action of an extract of green coffee beans (Coffea arabica), http://www.harald-g-schweim.de/11-Mendes.pdf

Edited by: MPG71


 

 

 


Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s