CONTENT FAT, FATTY ACID COMPOSITION AND MOISTURE CONTENT HAZELNUT



Fat, fatty acids and moistrure

Content

%

Fat

56.66

Palmitic acid

5.95

Palmitoleic acid

0.10

Stearic acid

2.26

Oleic acid

78.80

Linoleic acid

11.70

Linolenic acid

0.07

Moisture

6.50

 Sourece

Mehmet Ali Koyuncu, Ali Islam, Mehmet Küçük, Fat and fatty acid composition of hazelnut kernels in vacuum packages during storage, Grasas y Aceites, Vol. 56. Fasc. 4 (2005), 263-266

Uredio: MPG71

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s