CHEMICAL COMPOSITION OF AJOWAN


Chemical composition of ajowan

Composition

Content

ground spice per 100 g

Moisture, g

8,9

Protein, g

17,1

Fat, g

18,1

Crude fiber, g

11,9

Carbohydrates, g

38,6

Total ash, g

7,9

P, g

0,44

Fe, mg/100g

14,6

Ca, g

1,525

Na, mg

56

K, mg

1,38

Fe, mg

27,7

Thiamine, mg

0,21

Riboflavin, mg

0,28

Niacin, mg

2,1

Izvor

S K Malhotra and O P Vijay, Chapter 6: Ajowan in Handbook of herbs and spices Volume 2,  376 pages, 2004

Uredio: MPG71

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s