ACEROLA (MALPIGHIA PUNICIFOLIA L) – CHEMICAL COMPOSITION


Composition Acerola (Malpighia punicifolia L) Per 100 g of Edible Portion

Calories

59

Moisture, g

81.9-91.10

Protein, g

0.68-1.8

Ether Extract, g

0.19-0.09

Fiber,g

0.60-1.2

Fat, g

0.18-0.1

Carbohydrates, g

6.98-14.0

Ash, g

0.77-0.82

Calcium, mg

8.2-34.6

Phosphorus, mg

16.2-37.5

Iron, mg

0.17-1.11

Carotene, mg

003-0.408

Vitamin A, I.U.

408-1000

Thiamine, mg

0.024-0.040

Riboflavin, mg

0.038-0.079

Niacin, mg

0.34-0.526

Bibliography

  1. Morton, J. 1987. Barbados Cherry. p. 204–207. In: Fruits of warm climates. Julia F. Morton, Miami, FL.

Uredio: MPG71

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s